Saturday, 13 July 2013

kesian dia sakit

Awak,
Menatap indahnya senyuman diwajahmuMembuatku terdiam dan terpakuMengerti akan hadirnya citra terindahBila kau peluk mesra tubuhku
Banyak kata yang tak mampuKuungkapkan kepada dirimu...
Aku ingin engkau selaluHadir dan temani akuDi setiap langkah yang menyakinikuKau tercipta untukku
Sepanjang hidupku
Aku ingin engkau selaluHadir dan temani akuDi setiap langkah yang menyakinikuKau tercipta untukku
Pasti waktu akan mampuMemanggil seluruh ragakuKu ingin kau tahu ku selalu milikmuYang mencintaimuSepanjang hidupku..

lebih kurang cm ni cikit laa..hahha
**********
 Now,dh bulan puasa..
awak slalu bg semangat kte saya..

taaaaaaaaaaapiiiiiiiiiiiii

 2nd day puasa
awak dah msok Wad..
padan la pagi2 hati saya xsedap,terus call awak..
Maaf awak, saya jauh dr awak..
susah nk tgk awak..
seriusly,ikut kan hati!!!
SAYA NK G DAH TGK AWAK KT WAD TU!!!!
tapi saya pikir,t saya nk tdo mne?
saya call awak then u said
"Dear,xpe syg..awak dh call lme2 ni dh cukup bg saya.. dpt dengar suara dear.. teman saya melalui call dh berbaloi utk saya..terima kasih syg.."

*kembang sekejap!! hahaa

#Saya pula yg nk demam ni..

selamat malam
awak!


No comments:

Post a Comment